Kvalitet til din hud

Kvalitet til din hud

Decrusto.no gir deg herlige produkter til pleie av din hud. Her er det fokus på kvalitet og velvære så du kan ta godt vare på deg selv. Produktene er spesielt produsert til å gjøre det beste for din hud uten å inneholde skadelige stoffer. Samtidig er verken produkter eller ingredienser testet på dyr, så du kan handle med god samvittighet.

Blant utvalget av hudpleieprodukter kan du velge den herlige dagkrem, Liposome Facial Creme. Det er en krem som kan brukes hver dag eller etter behov. Den absorberes raskt i huden og er lett å påføre, så du kan bruke den før jobb, når du skal legge deg eller når det ellers passer. Kremen jobber med å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse og gi den næring. Det gir huden et sunt og friskt utseende, og gjør den merkbart mykere. Du får en glatt og myk hud, og det kan tydelig både ses og merkes. Kremen inneholder ingen parabener, men er tilgjengjeld fylt opp med en unik sammensetting av mineraler og vitaminer, som gir huden din den beste behandling. 

Vil du gjøre noe ekstra for din hud, så kan du med fordel kombinere ansiktskremen med en ansiktsmaske. Decrusto.no gir deg den herlige Black Peel Off Mask, som går i dybden og jobber med huden. Masken er veldig enkel å bruke, og i løpet av bare 30 minutter oppnår du flotte resultater. Den motvirker porer og gir huden et renere og friskere utseende. I kombinasjon med ansiktskremen oppnår du et enda bedre resultat, som varer ved i lang tid og holder huden fuktig. 

Besøk Decrusto.no og les mer om de enkelte produkter for å finne det som passer til din hverdag og din hud. Du får en super god service og tilmed veldig konkurransedyktige priser, men Decrusto.no går aldri på kompromiss med kvaliteten av produktene.

Comments are closed.